Skip to content Skip to footer
Shopping Cart 0 items - 0.00 0
1. Algemene informatie

De gegevens op de website van The Gravel Pit zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven. Wij proberen om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan de websites geen rechten worden ontleend.

2. Auteursrechten

Op de website rust een auteursrecht van The Gravel Pit. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiënt mogelijke gebruik van deze website.

3. Hyperlinks

De websites bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van The Gravel Pit liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. The gravel Pit is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

4. Privacystatement

The Gravel Pit respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. De gegevens die nodig zijn om u te kunnen voorzien van door u aangevraagde informatie of betalingen, worden in de administratie van The Gravel Pit opgeslagen.

5. Cookies

The Gravel Pit maakt op haar website GEEN gebruik van cookies.

6. Aansprakelijkheid

Het bezoek aan de website van The Gravel Pit is voor uw eigen rekening en risico. The Gravel Pit sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze website en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit.

The Gravel Pit heeft het recht om de informatie die via haar websites door gebruikers openbaar wordt gemaakt te wijzigen, te bewerken en te verwijderen, dan wel ten behoeve van haarzelf en derden te gebruiken.

6. Overige informatie

The Gravel Pit

Toerclub Tilburg ’93
Veerse Meer 2
5032TT Tilburg

Handelsnaam: Toerclub Tilburg ’93
KvK: 40260375
Bank: NL68 RABO 0162 3249 36