Skip to content Skip to footer

Hamburger van De Roovertsche Leij

Het landgoed waarop Eet- en Drinkerij De Roovertsche Leij ligt is eigendom van een rasechte Brabantse familie. Ook de uitbaters, de familie Mutsaers, zijn sterk geworteld in Tilburg en omgeving. De roots van deze families gaat terug tot 1644. Deze Brabantse roots omarmen we zoveel mogelijk: bij ons vindt u oprechte Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. Het Bourgondische leven in optima forma.

De boerderij waarin de Eet- en Drinkerij is gevestigd is nieuw gebouwd, maar wel volledig in oude stijl volgens de richtlijnen uit het historisch boerderijenboek. Het gebouw voldoet aan alle normen van oude bouw, met de gemakken en luxe van nieuwbouw. Ontworpen door Fabienne Swinkels, architect van Swinkels Family Breweries.

Ook in de keuze van producten waarmee wij werken komt de Brabantse trots terug. De Roovertsche Leij werkt zoveel mogelijk met heerlijke, verse streekproducten uit het Kempisch Landschap, geleverd door vrijwel uitsluitend Brabantse leveranciers, de beste in hun vak!
U geniet o.a. van kaas van kaasboerderij de Leyendaeler (Goirle), vlees van Broeders (Berkel-Enschot) en Van Olphen (Rijen), uitsmijters van Lekkern’ei (Spoordonk), brood/banket Willem Willemse (Hilvarenbeek) en Govert van Nunen (Goirle), bier van Brouwerij Nicolaas (Goirle) en De Roos (Hilvarenbeek), groenten/fruit van Excellent (Rijen),  vis van Vis & Meer (Goirle/Poppel), ijs van ’t Ijsboerke (België) en wild (biologisch) uit de directe omgeving uit de Kempische Landgoederen